Λάρισα: Έκοψαν νερό και ρεύμα σε άνεργο – Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου

Τη διακοπή παροχής νερού σε άνεργο που αδυνατούσε να πληρώσει καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Μάλιστα, το «φιλάνθρωπο» πρόσωπό της του έχει δείξει και η ΔΕΗ η οποία ακολούθησε ακριβώς την ίδια τακτική, πράγμα που σημαίνει πως ο άνεργος έχει μείνει χωρίς νερό και ρεύμα, κάτι που καθιστά τις συνθήκες διαβίωσής του εξαιρετικά δύσκολες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚ:

«Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας καταγγέλλει τη ΔΕΥΑΛ, που έκοψε το νερό και αφαίρεσε το υδρόμετρο από σπίτι ανέργου στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, ο οποίος έπαθε και ατύχημα και αδυνατεί να πληρώσει το χρέος όχι μόνο του νερού, αλλά και της ΔΕΗ, η οποία του έκοψε το ρεύμα για τον ίδιο λόγο!

Το ΕΚΝΛ αξιώνει την άμεση επανατοποθέτηση του υδρομέτρου και την επανασύνδεση της παροχής νερού, όπως και την επανασύνδεση του ρεύματος από τη ΔΕΗ στο σπίτι του άνεργου συναδέλφου μας, όπως επίσης και να μη γίνει καμία διακοπή νερού και αφαίρεση υδρόμετρων, καμία διακοπή ρεύματος σε άλλους ανέργους, απλήρωτους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους».

Πηγή: 902.gr

Advertisements
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ and tagged , . Bookmark the permalink.